CAI SCHIEDAM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 173 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij CAI Schiedam. Meer weten? Ontdek meer

28 jan 2023 om 22:41 Goedenavond Dit is de eerste x dat ik een slechte review drop Hun eten is netjes smaakt goed hun zijn wel 1 van de tweede beste van Schiedam !! ik zolang moeten wachten op me eten dan komt mijn eten ik maak het open geen bestek en geen saus dan
28 jan 2023 om 22:10 Duurt te lang
27 jan 2023 om 21:01 Het eten was ontzettend lekker maar dit is nu al de tweede keer dat ik 18:30 als bezorgtijd zet en het pas om 19:45 krijg.
23 jan 2023 om 20:03 Ik twijfelde om te bestellen, want ik moest ruim 2 uur wachten en het eten is aardig aan de prijs. Maar, geen spijt! Erg lekkere verse sushi.
20 jan 2023 om 16:14 Tijdstip aangegeven waarop het bezorgd kon worden. Helaas veel eerder al gekomen. Waren nog niet thuis. Ook maar 1 mini flesje sojasaus gekregen bij een box voor 3 personen. Moest dus ook nog naar de AH... Kwaliteit van de sushi wel erg goed.
19 jan 2023 om 16:56 Voor het eerst een bokebowl bij jullie besteld, de smaak was weer top, maar wij vonden het te weinig voor een avondmaaltijd. Als tussendoortje kan t prima maar niet genoeg als maaltijd.
17 jan 2023 om 12:29 Echt de lekkerste sushi van Schiedam. Ik bestel nergens anders meer!
15 jan 2023 om 9:20 Qualiteit was goed Eten erg lekker Maar als je om 17:15 besteld graag 18:15 wil laten bezorgen en je krijgt het pas om 19:15 noem ik dat gewoon kut
14 jan 2023 om 19:39 Normaal altijd snel, vanavond even niet. Maar de sushi was weer heerlijk!
11 jan 2023 om 21:33 De ebi garnaal was top, maar de sushi was echt niet goed en veel te duur
9 jan 2023 om 10:11 Heerlijke sushi, veel te laat geleverd
8 jan 2023 om 21:37 Leuke combinaties in de sushi. Mag wat verser. De garnalentempura is anders dan wat je verwacht.