CAI SCHIEDAM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 139 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij CAI Schiedam. Meer weten? Ontdek meer

18 sep 2022 om 20:32 Zeer lange bezorgtijd langer dan 90 min en koude boontjes. Geen aanrader.
7 sep 2022 om 22:41 Sushi: Erg verse vis en de rijst had de goede smaak. Ik vond de tempura weinig voor de prijs en ik vond het vreemd dat er geen rijst in de veggie pokebowl zat. Bij een pokebowl ga ik ervan uit dat er rijst bij zit. Anders is het gewoon salade.
23 aug 2022 om 14:21 De bestelling is wel netjes op tijd geleverd den de smaak was "ok". De sushi viel helaas uit elkaar. Er zat maar 1 soja saus, 1 chopsticks bij en geen servetjes. Ik zal de volgende keer toch een ander restaurant proberen.
17 jul 2022 om 23:27 The sushis were not well rolled. Low quality.
16 jul 2022 om 9:44 Toen het eten na ruim 1,5 uur en een heel moeizaam telefoon gesprek met de bezorger eindelijk werd bezorgd was het koud en qua kwaliteit niks bijzonders.
1 jul 2022 om 21:47 Zoals mijn dochter zegt....zo lekker, daar heb je geen soja bij nodig!!
1 jul 2022 om 20:38 Prima eten alweer. De warme gerechten waren wel wat afgekoeld. En veel te weinig sojasaus voor de hoeveelheid die we besteld hadden. En ik had nog wel om extra gevraagd.
13 jun 2022 om 20:51 Sushi was zwaar beneden peil
13 jun 2022 om 10:03 Ik eet veel sushi. Had nu veel besteld om in mijn bedrijf met relaties lekker wat te eten. Unaniem: EEN VAN DE LEKKERSTE OOIT! bezorger heel vriendelijk en correct!
10 jun 2022 om 23:08 Als 1e moesten ik en me vriendin 1 uur wachten op onze bestelling. De sushi viel uitelkaaar, geen smaak en slecht gesneden. Bubbletea smaakte zo smerig dat ik em gewoon heb gedumpt en de tapioca was 1 grote plakboel. Echt geen aanrader >:((
6 jun 2022 om 20:03 Bezorging aan de late kant. Sushi is erg lekker. Persoonlijk had ik graag meer keus in de warme gerechten.
28 mei 2022 om 22:43 Klein kwartiertje later gebracht dan aangegeven. De sushi zelf was weer heerlijk.